Nieuw-Amsterdam

De vorige periode hebben we door omstandigheden geen gebruik kunnen maken van onze keuze dag bij de NS. Vandaag hebben we dit goed gemaakt door een uitstapje naar Emmen. Even voor Emmen stopte de dieseltrein van Arriva in het plaatsje Nieuw-Amsterdam waarvan ik nog niet gehoord had. Ik heb nog niet uitgezocht waar op die naam gebaseerd is maar zal dat een dezer dagen nog wel eens doen.
De kerstboom in Emmen moest nog geplaatst worden maar was wel al gebracht met de vrachtwagen. In het grootste overdekte winkelcentrum van de noordelijke provincies stond er wel al een. Natuurlijk moest mijn vrouw even wat aankopen daar doen en heb ik nog een goede daad verricht in de winkel van Gerry Weber. De verkoopster daar hadden het klaargespeeld om het telefoonsnoer klem te zetten onder de kassalade in de geleiders.
Daardoor moest de telefoon onder de toonbank blijven liggen en was deze slecht hoorbaar. De dames hadden al voor een kruiskopschroevendraaier gezorgd want het waren maar 3 schroeven zeiden ze. Technisch als ik ben heb ik het snoer zonder iets te moeten demonteren los gekregen. De dames natuurlijk blij en ik ook eigenlijk wel een beetje.
Kerstboom 1 Kerstboom 2 Nieuw Amsterdam Station Emmen
Klik op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: