V.V. Moord en doodslag

Waar ze in de meeste media geen melding van maken is dat er allochtonen bij betrokken zijn die de dood van de grensrechter Richard Nieuwenhuizen op hun geweten hebben. Hier onder een stukje uit de Telegraaf en de spelerslijst van afgelopen zondag.

Na het laatste fluitsignaal gaven vrijwel alle spelers de scheidsrechter een hand om hem te bedanken voor de leiding. Alleen de drie Marokkaanse spelers van Nieuw Sloten liepen naar onze grensrechter, trokken hem naar de grond en begonnen op zijn hoofd en nek in te trappen”, reconstrueert voorzitter Marcel Oost.

De spelerslijst zou er zo uitzien:
Soufyan Babou , Daveryon Blasse , Yassin Darda ,Fady Fayed, Rheza Firmansyah, Ismael Ikhouane, Demian Jibodh, Othman Karimi, Serkan Kiran, Younes Roubion, Mandeep Singh en Kemal Arif Tasli.
De onderstreepte namen zouden zijn van de spelers die vastzitten.

Wat ik vanavond op de TV gezien en gehoord heb zou dit elftal op meerdere plaatsen voor de nodige ellende gezorgd hebben aldus enige woordvoerders van de verenigingen. Er is tevens een aktie gestart om een van de spelers die is opgepakt uit de gevangenis te krijgen. Al je zo iets veroorzaakt en dan zo reageert kunnen de straffen niet hoog genoeg zijn.

Alle wedstrijden in het amateurvoetbal voor zondag zijn afgelast door de KNVB en bij de profs wordt gespeeld met rouwbanden om en er wordt overal begonnen met een minuut stilte in acht te nemen.

 

 

 

 

 

Plaats een reactie