Foto's maken in Helmonds Stationskwartier is linke bezigheid

Op weg naar familie die wonen in Parc Bruxelles in de Groenstraat in het Helmondse Stationskwartier maakte onze zoon wat foto's van dit mooie gedeelte in Helmond waar ook net het voorjaar begonnen is.
Op hetzelfde moment dat de haldeur werd opengemaakt en ze naar binnen gingen kwam met hoge snelheid de hoogste man op 1 na van de Helmondse Stadswacht, te weten Alex van de Westerlo, op een Segway aangereden die nog net zijn voet tussen de deur kon zetten om mee naar binnen te kunnen.
Binnen vroeg hij om het legitimatiebewijs van de zoon en het adres waar hij woonde.
Toen mijn vrouw vroeg wat er aan de hand was kregen ze te horen dat er ambtenaren op het Stadskantoor gezien hadden dat onze zoon foto's aan het maken was en deze hadden de Stadswacht gealarmeerd.
In het kader van de beveiliging van de burgemeester wegens de bedreigingen kwam de Stadswacht in actie om te kijken of er geen aanslag in voorbereiding was waarvoor de zoon misschien foto's aan het maken was.
Niet dus. Maar het moet niet veel gekker worden. Volgens buurtbewoners moet je maar eens gaan kijken als de burgemeester op zijn werkplek wordt afgeleverd of er vandaan vertrekt.
Auto's worden schots en scheef op trottoir en rijwielpad geparkeerd zodat de burgemeester veilig in en uit kan stappen.
Hoe lang blijven we met dit circus doorgaan in Helmond? Nogmaals het is triest dat dit in Helmond aan de orde is maar ik herhaal, deze burgemeester heeft dit over zichzelf afgeroepen.
Dus eigen schuld dikke bult.
Hieronder een foto die ik eerder maakte toen alles nog wel veilig was in Helmond.

Coffeeshop nee 4 Klik op de foto.
De burgemeester kon toen nog lachen en garandeerde dat rond de Ameideflat het veiligste plekje in Helmond werd. Nou die garantie heeft hij dan ook volledig waargemaakt. Maar gelukkig is hij nu zelf de dupe en niet de mensen die kwamen protesteren dat hij van dat onzalige voornemen moest afzien.

SEGWAY_803646b Klik op de foto.
Foto gemaakt door fotopersbureau Van de Meulenhof van de Helmondse Stadswacht op de Segway. 2e van links is Alex van de Westerlo.

Eén opmerking over 'Foto's maken in Helmonds Stationskwartier is linke bezigheid'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: