Vossenstraat

Foto van de dag 573. Vossenstraat.
Toen ik enige weken terug een foto aan het maken was van de Vossenstraat omdat dit een van de weinige straten in de binnenstad is die nog herkenbaar is werd ik aangesproken door een mevrouw of ik wist dat er in die straat een vrouw was vermoord. Nee dat wist ik niet en heb dit even opgezocht met Google. Veel was er niet over te vinden op een artikel na. Zie onder. Wie weet dit nog wel?

https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/tag:RD.nl,19840207:newsml_5e6a7d5e9c43cb15c3fed64a3cd7d298

3 gedachten over “Vossenstraat

  1. En Trouw publiceerde op 3 november 1999:

    Bejaarde verdacht van ‘oude’ moord
    De politie heeft een 72-jarige inwoner van Helmond en diens 38-jarige zoon aangehouden wegens een vijftien jaar oude, nooit opgeloste moord. De destijds 80-jarige Jet van der Vorst werd omgebracht tijdens een inbraak in haar woning. Ook haar hondje werd gedood.
    In september van dit jaar overleed de 47-jarige huisgenote van de 72-jarige verdachte na een val van de trap. De politie begon een onderzoek. Toen de 38-jarige man hoorde dat zijn vader verdacht werd van moord, stapte hij naar de politie. Hij bekende niet alleen zijn aandeel in de moord op Jet van der Vorst, maar zei ook dat zijn vader erbij betrokken was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: