Cursus Koken zonder pannen

Terugblik. 31 augustus 2005

Cursus Koken zonder pannen.

Mijn vrouw vond dat ik te lang achter de computer zat en dat ik maar iets nuttigers moest gaan doen. Zaterdag had ze in de krant iets voor mij gevonden; de cursus koken zonder pannen. Ik werd gisteren op pad gestuurd om te kijken hoe duur het was en andere bijzonderheden.
De cursus zou worden gegeven in een grote villa gelegen aan de Mierloseweg. Ik met de fiets er naar toe en bel aan. Geen reactie na nog 2 maal bellen komt er een man de trap af en doet de deur open. Bijna naakt, alleen een handdoek omgeslagen en heel boos kijkend. Ik zo vriendelijk mogelijk: ik kom voor de cursus koken zonder pannen? Koken zonder pannen, koken zonder pannen brieste de man, ben jij wel helemaal goed bij je hoofd? Het is hier naaien zonder garen en smeet met een rotklap de deur voor mijn neus dicht.
Ik ben maar direct naar huis gefietst want ik durfde nergens meer aan te bellen. Nu wacht mijn vrouw op de krant van aanstaande zaterdag of er misschien iets anders voor mij instaat? Ondertussen zit ik weer gewoon achter de computer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: