Veranderingen

Eind 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige appartement. In die 12,5 jaar dat wij er nu dus wonen is er wel het nodige veranderd. Niet alleen wat betreft bewoners en aanpassingen aan de woningen maar ook aan het uitzicht en dan met name aan de achterzijde. De bouw van het nieuwe appartementencomplex Bindersbrug en de groei van de bomen in breedte en hoogte spelen een belangrijke rol hier in.

 
Klik op de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: