Ziek zijn beter worden

Even iets van me laten horen en ik begin met het bedanken voor alle beterschapswensen. Zoals ik me nu voel gaat de liedertafel op donderdagavond 11 januari in de Ameide  door.
Al lijkt het er op dat mijn vrouw de volgende patient is want die stond vanmorgenvroeg op na een hele nacht niet slapen met een dikke 39 graden aan koorts. Vandaar dat ik via mijn Facebook  en dit weblog het verzoek richt aan die bewoners die bij de oudjaarsviering mee geholpen hebben ook deze avond weer mee te helpen wanr er wordt getracteerd op deze 1e liedertafel in het nieuwe jaar. De avond begint om 19.00 uur en is zoals altijd weer gratis toegankelijk. Zorg wel in het begin van deze week voor consumptiebonnen want deze zijn op de avond zelf niet te verkrijgen.

Klik op de foto.

Eén opmerking over 'Ziek zijn beter worden'

  1. Ook vanuit Maspalomas  beterschap gewenst,wisten niet, dat het zo ernstig was ! Ook voor Marie Theresa, hoop dat jullie beiden weer snel in de Ameide ku ben zijn.We weten nu natuurlijk niets van deprinsessenverkiezing,wie is de gelukkige ?Hopen het snel te horen.Hier alles prima we willen graag meer zo’n,maar die komt er aan.Groetjes aan iedereen.Pieter  en Corry  

    Verzonden vanaf Samsung-tablet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: