Vakantie Italië Lutago dag 12

Dag 12 betekende einde vakantie en de bus moest van Markt Taschendorf van Landgasthof Wellmann, overigens een prima hotel waar we een lekker diner en een heel goed verzorgd ontbijt genoten hadden en waar een halve liter bier maar € 2,50 koste naar het afscheidsdiner in Beek. Vandaar weer met een andere bus naar Eindhoven waar we door onze oudste zoon werden opgehaald.
Op de foto de chauffeur met mijn visitekaartje zodat hij ons reisverslag met foto’s ook kon gaan volgen. Onderweg de nodige file’s door Baustellen maar gelukkig allemaal aan de andere kant van de weg. Als extra toegift nog een mooie foto van de Pragser Wildsee.
De thuisreis verliep voorspoedig zodat we kunnen terugzien op een bijzonder geslaagde en mooie vakantie. Voor diegene die na het lezen en zien van de foto’s ook interesse hebben gekregen voor deze reis met Bolderman heb ik het plaatsnaambord ook op de foto gezet zodat deze reis gemakkelijker te vinden is.
1 Overnachtingshotel 2 Overnachtingshotel 2 3 Files bij Baustelle 4 Plaatsnaambordje Lutago 5 Chauffeur Hans van Ginkel Pragser Wildsee 3
Klik op de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: