Vakantie Italië Lutago 5e dag

De 5e vakantiedag was wat mij betreft het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van onze vakantie. Gezeten op de bijrijderstoel naast de chauffeur, om alles goed te kunnen filmen en het maken van foto’s, begonnen we aan een schitterende tocht door de Dolemieten.
Via Misurina heel mooi gelegen aan een meertje gingen we via Cortina d’Ampezzo een groot gedeelte van de koninginnerit rijden van de laatste ronde van Italië. De namen van de Nederlandse renners stonden nog op diverse plaatsen op het wegdek geschilderd.
We gingen onder andere over de Passo Giau, de Passo Podoi met het monument ter ere van Fausto Coppi en de Passo Sella. Het was moeilijk kiezen uit de ruim 200 foto’s die ik die dag gemaakt heb.
Dit naast de vele filmpjes waarvan ik nog een hele film moet maken.
Maar hier voor ga wij op vakantie en het was genieten geblazen die dag met petje af voor onze chauffeur Hans van Ginkel want die heeft moeten werken met al die haarspeldbochten.
17  Dolomietentocht staan lift 18 Dolomieten Misurina 19  Dolomietentocht 20 Dolomietentocht Fausto Coppi 21 Dolomietentocht vergezicht Dolomieten 2
Klik op de foto’s.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: