Sleutels laten vallen onkosten € 150,- tot € 250,-

Vandaag iemand op bezoek gehad die om raad kwam vragen omdat er sleutels in de liftschacht waren gevallen. De open tussenruimte tussen de lift en de schacht bedraagt zo’n 3 a 4 centimeters en het is puur toeval dat er een bos met sleutels door heen valt. Raadpleging bij de woningbouwcorporatie Woonpartners leverde op dat hiervoor de liftfirma Kone voor moest worden ingeschakeld wat tussen de € 150,- en €250,- ging kosten. Andere oplossing was de sleutels te laten liggen en een briefje met naam en huisnummer onder de lift in de kelder te gooien en wachten wanneer er een liftmonteur voor onderhoud of storing langs kwam en dan koste het niets. Wanneer er een monteur langs zou komen was niet bekend. De sleutels zijn nu terug bij de eigenaar en het heeft helemaal niets gekost zelf geen zweetdruppeltje.
Lift binnenzijde
Klik op de foto.

2 gedachten over “Sleutels laten vallen onkosten € 150,- tot € 250,-

  1. Een magneet aan een touwtje vastgemaakt aan een plastic pijp met een bocht. Op de laagste verdieplng met en zaklamp in de liftschscht schijnen en als je geluk hebt zie je de sleutels liggen.
    De magneet laten zakken en de sleutels ophalen? Zie je de sleutels niet liggen met de magnet over de bodem gaan dan kom je ze tegen. Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: