Bewoners Ameide goede doel Ladies’ Circle 76

Zoals gisteren al aangekondigd hebben de bewoners van De Ameide vandaag met de bus een rondje Helmond gedaan. Dit om te kunnen zien wat Helmond hoe Helmond veranderd is en nu nog steeds aan het veranderen is. Daarna met de bus naar de Cacaofabriek waar de roze loper uitlag om de mensen te ontvangen om in de filmzaal naar oude films en foto’s te gaan kijken hoe het vroeger was in Helmond.
Alles voorzien van deskundig commentaar door de Helmondse stadsgids Jan van Bussel.

Dit alles mogelijk gemaakt en georganiseerd door de Ladies’ Circle 76 uit Helmond, een serviceclub van jonge vrouwen, die deze keer de bewoners van De Ameide uitgekozen hadden als hun goede doel. De mensen werden verwend want na koffie met een echte bonbon, die gemaakt was in de Cacaofabriek, werden er in de pauze worstenbroodjes met een drankje geserveerd en bij het verlaten van de filmzaal werd er ook nog aan iedereen een presentje overhandigd.

De bewoners die mee zijn geweest kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde middag waarvan ze genoten hebben. Dus daarom van deze plaats nogmaals woorden van dank voor de dames van de Ladies’ Circle 76 voor hun inzet en ook niet te vergeten zei hebben dit uitstapje in zijn geheel bekostigd. Dames bedankt het was grote klasse.
1 LC in de bus 2 LC uit de bus 3 LC roze loper 4 LC filmzaal 5 LC worstebroodje 6 LC vertrek Cacaofabriek

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: