Biljartclub De Bombardon moet weg uit de Leonardusschool

De gemeente Helmond bij monde van wethouder De Leeuw had in mei 2013 lovende woorden over de inzet van de leden van de vereniging die eigenhandig de oude schoollokalen hadden omgebouwd in een biljartlokaal  wat een huiskamerlijke sfeer uit ademde. Nu nog geen 2,5 later krijgt men van dezelfde gemeente te horen dat de biljartclub per 1 januari 2016 niet meer past in de Leonardusschool omdat men na het spelen van een biljartwedstrijd ook soms een pilsje wordt gedronken.
De biljartclub kan dus weer op zoek na een nieuwe locatie. Dit na eerder ook al zijn verdreven uit de locatie aan de Van Weerden Poelmanstraat in Helmond Oost en de Hobostraat in Helmond Noord. De biljartclub heeft keus genoeg maar niet veel keuze waar ze nu weer, voor zo lang het dan weer duurt. terecht kunnen.
BBdon BV De Bombardon
Klik op het plaatje en de foto.

2 gedachten over “Biljartclub De Bombardon moet weg uit de Leonardusschool

  1. Een reactie van een bezoeker die net als gewoonlijk afwijkt van de algemene publieke opinie.
    Dat mag natuurlijk altijd want iedereen heeft recht op zijn eigen mening maar ik ben zo eerlijk om hier te vermelden dat ondanks het gebruiken van een andere naam het emailadres en het ip nummer bij een reactie zichtbaar zijn voor de beheerder van dit weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: