Paaltje er in, paaltje er uit, ja zo gaat ie goed

ja zo gaat ie goed ja zo gaat ie goed.
Woonpartners heeft woord gehouden en het vorige week vrijdag , zonder enig overleg,  door hun geplaatste paaltje vandaag weggehaald. Dit omdat bewoners hun beklag deden omdat de brancard van de ambulance en andere grotere zaken niet in en uit het appartementencomplex konden.

Maar hier is het niet bijgebleven. Een mevrouw van bijna 80 had ook telefonisch haar beklag gedaan bij Woonpartners over het geplaatste paaltje. Deze mevrouw heeft een brief gekregen dat een mannelijke medewerker van Woonpartners zich bedreigd voelde door haar telefoontje. Omdat er eerder nooit iets dergelijks was voorgevallen liet Woonpartners het deze keer alleen bij een schriftelijke waarschuwing. Bij een volgende keer zou er aangifte gedaan worden bij de politie. Echter het bleef niet alleen bij een schriftelijke waarschuwing want de mevrouw had nog maar net de brief opgeborgen toen er een telefoontje volgde waarin de mevrouw verzocht werd om naar het kantoor van Woonpartners te komen. Omdat mevrouw zelf ook de nodige lichamelijke problemen heeft, laat ze in een brief aan Woonpartners weten niet te kunnen komen en heeft ze Woonpartners uitgenodigd om het gesprek bij haar thuis te komen voeren in het bijzijn van enige medebewoners. Op dit verzoek heet Woonpartners nog niet gereageerd maar wel is er haar nu ook schriftelijk medegedeeld dat ze bij Woonpartners op kantoor verwacht wordt.

Wat verder ook vreemd bij mij overkomt dat alleen een klein gedeelte van de bewoners van het complex een brief gekregen hebben wat nu wel en niet mag inzake scootmobielen. Ik zou het een normale zaak gevonden hebben als alle bewoners van het complex uitleg van de regels hadden gekregen om problemen in de toekomst te voorkomen.
Maar een vaststaand feit is dat alle problemen niet nodig waren geweest als er vooraf normaal overleg was gepleegd met de bewoners.

Ik hoop dat de nieuw aan te treden directeur van Woonpartners daadwerkelijk aan de slag gaat met het bewaken van de kwaliteit zoals hij in de media liet weten.

2 gedachten over “Paaltje er in, paaltje er uit, ja zo gaat ie goed

  1. Mooi dat het opgelost is door Woonpartners. En er gaat niet voor niets een brief uit voor onfatsoenlijk gedrag. Is beleefdheid nou zo moeilijk? Misschien een gerichte brief aan scootmobiel gebruikers ipv iedereen belasten met info? Kortom, maak van een mug geen olifant.

  2. Het is een hele nette mevrouw waar het om gaat ze was wel boos maar dit gaat te ver en je kunt pas oordelen over iets als je je zelf in deze situatie bevindt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: