Vervolg toegankelijkheid Prinzenhof.

Er zijn seniorenbewoners in Prinzenhof die niet meer met hun fiets de trappen afkunnen of niet meer durven om hun fiets beneden in hun berging te zetten. Vooral wanneer zij hun fiets beladen hebben met boodschappen. Deze bewoners gaan dan met hun fiets over het rollatorpad met hun fiets door de voordeur en zo met de lift naar beneden naar hun berging.
Deze route is verboden door Woonpartners en wordt aangegeven met een grote sticker verboden voor fietsen op de voordeur. Omdat sommige bewoners niet anders kunnen negeren ze dit verbod. Nu heb ik via via gehoord dat Woonpartners ook hier maatregelen tegen gaat nemen. Weer een paal en dan pal voor de voordeur durven ze nu niet zo goed aan gezien de ontstane commotie over de paal op het rollatorpad. Gedacht wordt nu aan het strooien van punaises op het gehele rollatorpad tot aan de voordeur en dan ook nog binnen tot aan en in de lift. Een van de bewoonsters, die altijd met Woonpartners meedenkt, zou zich bereidt verklaard hebben dagelijks enige keren de punaises uit te strooien.
Een betere optie, volgens mij dan, zou zijn om een andere oplossing te vinden zodat iedereen zonder problemen zijn of haar berging kan bereiken zonder kans op ongelukken. Prinzenhof heeft het label levensbestendig wonen maar dit is niet van toepassing als je nog kunt fietsen.
Toegankelijkheid fietsbergingen Toegankelijkheid verboden voor fietsen
Klik op de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: