Woonpartners laat bewoners Prinzenhof in de kou zitten

Onbegrijpelijk is het in deze tijd dat het niet mogelijk blijkt te zijn een CV installatie brandende te houden. Een deel van de bewoners van appartementencomplex Prinzenhof hebben deze winter al de nodige malen in de kou gezeten, soms meerdere keren in 1 week tijd. De ene keer is er de storingsmonteur van Kemkens wat vlugger als de andere keer. Vandaag schijnt het allemaal te lang te duren kreeg ik te horen uit een boze reactie van een van de bewoners. Er schijnt al een brief, ondertekend door bijna alle bewoners, naar Woonpartners gestuurd te zijn. Dit heeft tot heden helaas nog niet mogen helpen.

De voorzitter van de bewonerscommissie zou deze week geen tijd hebben voor dergelijke zaken en gooide zelfs de hoorn op de haak toen de boze mevrouw enige actie eiste van zijn kant. Een en ander staat in schril contrast met de hoge huur die bewoners moeten betalen tegenwoordig. Een goed werkende verwarming mag je dan op zijn minst toch wel verwachten. Het betreft hier blok verwarming van meer dan 25 jaar oud, 1 ketel voor meerdere appartementen.
CV installatie
Klik op het plaatje.

Eén opmerking over 'Woonpartners laat bewoners Prinzenhof in de kou zitten'

  1. dit was al de 11 ste keer in een maand tijd er zitten bewoners tussen die terminaal zijn en oude mensen die er al ziek van zijn geworden van de kou niet normaal wat een kutzooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: