Oxxio was afgelopen vrijdag wel in Helmond

Bij energiebedrijf Oxxio is geschokt gereageerd op het nieuws dat de gewelddadige overvallers van de 86-jarige Mien Graveland mogelijk kleding van het bedrijf droegen. Bij de overval kwam de 86-jarige vrouw vrijdag om het leven.  Woordvoerder Hendrik Greven van Oxxio zegt dat het energiebedrijf vrijdag helemaal niet in Helmond was. Oxxio komt sowieso weinig aan de deur bij mensen en werkt vooral via internet. Bron: Omroep Brabant.

In tegenstelling wat woordvoerder Hendrik Greven eerder wist te melden waren er wel 3 medewerkers van Oxxio in Helmond werkzaam. 1 vrouw en 2 blanke mannen die hun werkterrein in het Centrum hadden. Verder zegt hij dat er vrij makkelijk aan hun bedrijfskleding is te komen doordat ze sportevenementen daarmee sponsoren.
Ook wordt er kleding weggedaan via inzamelingsacties en ook verdwijnt er zo nu en dan wel iets. Bron: Omroep Brabant.

Wel vreemd vind ik het dat medewerkers van Oxxio een borg moeten betalen voor hun bedrijfskleding. Je gaat toch niet ergens werken voordat je wat inkomsten gehad hebt maar bij hun moet je zelf  eerst betalen. Dit doe je alleen als je niet voldoende informatie hebt over je aangenomen personeel. Dit verklaart, in mijn ogen, de vele reacties op internet van mensen die zeggen onheus te zijn bejegend door Oxxio personeel.

Verder vind ik het vreemd dat zowel in Bureau Brabant als mede in Opsporing Verzocht de naam Oxxcio niet wordt genoemd terwijl eerder een getuige dit wel deed bij Omroep Brabant. Woordvoerder Hendrik Greven zegt overigens uit te sluiten dat de mensen die vrijdag voor hun in Helmond werkzaam waren iets met de overval van doen hebben.

Klik hier onder op de link van Omroep Brabant en lees zelf de reacties en ervaringen van mensen met Oxxio.
http://www.omroepbrabant.nl/?news/216163742/Energiebedrijf+Oxxio+geschokt+door+gebruik+bedrijfskleding+bij+dodelijke+woningoverval+Helmond.aspx

Ik ben benieuwd wat de inzet van 20 rechercheurs, de 2 TV uitzendingen en de tientallen getuigenissen oplevert en het belangrijkste uiteindelijk dat de daders gepakt worden.
Oxxio
Klik op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: