Doelpunten machine voor Helmond Sport

Jack Tuyp is dit seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse velden. De dertigjarige spits gaat op huurbasis voor Helmond Sport spelen. De goaltjesdief staat momenteel onder contract bij het Hongaarse Ferencváros, maar daar wist hij tot op heden nog geen indruk te maken  Bij de Hongaren speelde Tuyp vorig seizoen slechts zeven wedstrijden, waarvan vier als basisspeler. In die duels kwam de in Volendam geboren aanvaller tot maar één treffer, waardoor Ferencváros besloot dat Tuyp dit seizoen op huurbasis mag vertrekken.
Vrijdagavond zal de voorhoedespeler naar Nederland terugkeren, al is het nog niet bekend wanneer hij precies inzetbaar is voor Helmond Sport.  Jack Tuyp werd eerder bij FC Volendam in 2008, 2012 en 2013 topscorer van de Jupiler League. Helmond Sport kan een speler met zulke kwaliteiten heel goed gebruiken want 
“Ik denk dat Tuyp overal scoort”, aldus technisch directeur Mario Captein.  Jack Tuyp kwam ruim 10 seizoenen uit voor FC Volendam. Daar scoorde hij in 296 wedstrijden 159 doelpunten.

Jack Tuijp
Klik op de foto.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: