KBO-St. Lucia en Woonzorgcentrum Alphonsus vakantieweek

Vandaag was de laatste dag van de senioren vakantieweek georganiseerd door de activiteiten commissie van Alphonsus in samenwerking met de KBO-St.Lucia.
Deze laatste dag stond in het teken van de prijsuitreikingen aan de winnaars van de diverse sporten en andere zaken waarmee men zich de hele week mee bezig gehouden heeft. Ook de loterij slokte nogal wat van de tijd op want het aantal prijzen was heel groot.
De muziek werd in de middag verzorgd door de Keiegalmers met allemaal liedjes over het mooie Helmond. Om 18.00 uur nam Theo Verberne het muzikale stokje weer over en werd er weer heerlijk genoten van een Chinees buffet. Niet onvermeld mag blijven, vind ik, dat het lekkere ijsje dat als toetje werd geserveerd geschonken was door ijssalon Nemanja.
De organisatie kan terugzien op een heel mooi evenement waar geen wanklank is gevallen en mag ook trots zijn op de 55 vrijwilligers want zonder zo een inzet kan men zo een vakantieweek niet georganiseerd krijgen.
Sen Vak week vrijdag Keiegalmers Sen Vak week vrijdag loterij Sen Vak week vrijdag nemanja ijs Sen Vak week vrijdag prijzen loterij Sen Vak week vrijdag Theo Verberne Klik op de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: