Omroep Centraal Gemert-Bakel en prins installatie

Vanmiddag hadden we Omroep Centraal Gemert-Bakel in de persoon van Jo Naus met zijn collega op bezoek die de muziekmiddag in De Ameide kwamen verzorgen.
De heren zorgden voor mooie en herkenbare muziek uit de tijd dat de meesten bewoners nog jong waren. Omdat er gezien de vele activiteiten in De Ameide geen andere mogelijkheid meer was om onze prins officieel te kunnen installeren mochten we dit in de pauze van deze muziekmiddag doen. De heren van Omroep Centraal zorgden voor de bijpassende carnavalsmuziek. Als verrassing kwamen De Helmvlegels hun winnende carnavalsschlager van dit jaar , Dorst ten gehore brengen. Dit omdat twee leden van de Helmvlegels oom moeten zeggen tegen Prins Jos den Uurste.  Van een rustige luister muziekmiddag kwam hierna niet veel meer terecht omdat iedereen meer oog had voor de oudste Prins van Nederland. Niet alleen de prins danste vanmiddag maar ook de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen konden er wat van.
Collega fotograaf Wim van den Broek was evenals Omroep Helmond aanwezig om mooie plaatjes te schieten. De foto’s hier onder zijn overigens door mijn zoon gemaakt. Aan de reacties in de zaal te horen hebben de bewoners een mooie middag beleefd.
Omroep Centraal 1 Installatie prins Jos    De Helmvlegels  Receptie
polonaise familie Volle zaal
Klik op de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: