Bestuurscrisis Helmond

Je moet goed politiek onderlegd zijn om te begrijpen wat er in Helmond allemaal afspeeld. Het foute gedrag van Tielemans, wat nog verder onderzocht gaat worden, en niet van hem alleen, waarvan zijn partij het SDOH geen afstand heeft genomen wordt dankzij een onderzoek hoe het nu verder moet in Helmond zelfs beloond met weer 1 of 2 te leveren wethouders. Het CDA wordt helemaal naar huis gestuurd en de PvdA wordt er weer, na vorige keer een wanprestatie te hebben geleverd, op nieuw bij betrokken.
De opkomst bij verkiezingen is in Helmond altijd ver onder de maat en zal volgend jaar wellicht uitkomen op een historisch landelijk dieptepunt. Wie zijn schuld is dit dan eigenlijk? Verder ben ik benieuwd hoe het declaratiegedrag van onze oud burgemeester er uit ziet, want deze zei toch ook dat Tielemans niets verkeerd gedaan heeft?
Wel is duidelijk dat de burgers van Helmond weer het gelag kunnen betalen van dit falend bestuursbeleid. Jammer wel voor onze nieuwe burgemeester dat in zo’n “gribus” terecht is gekomen.
Elly Blanksma
Klik op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: