Gratis brood

Nu al enige keren gezien dat er na winkelsluitingstijd 1 of 2 karren met brood buiten worden gezet. Deze supermarkt schijnt alleen maar echt vers brood te verkopen.
De karren staan gewoon op openbaar terrein en pas vroeg in de morgen komt er een wagen met vers brood. Soms worden de broden meegenomen door de mensen die daar langs komen en staan ze wat langer dan komen duiven en andere vogels zich tegoed aan dit brood. Pure verspilling en dat in deze dure tijden. Zou de voedselbank deze broden niet willen hebben? De foto is niet helemaal scherp omdat ik deze door een raam gemaakt heb.
Brood verspilling
Klik op de foto.

Eén opmerking over 'Gratis brood'

  1. Het brood staat er van maandag t/m vrijdag na 20:00 uur buiten en, op zaterdag na 18:00 uur en zonder de hele dag buiten. Vers brood wordt van maandag t/m vrijdag (zaterdag weet ik niet) rond 4:30 uur bezorgd. Dus tussen pakweg 5:00 en 7:00 uur staat er vers brood. Dit al zolang de supermarkt er is, maar door de bouw van Koninginnehof kon je er tot voor kort niet bij. De voedselbank zal het brood ongetwijfeld goed kunnen gebruiken, maar volgens de regels moet het brood weer terug naar de fabriek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: