Fons Jacobs mogelijk vervolgd

Fons Jacobs wordt mogelijk vervolgd gezien zijn rol bij de overname van de horeagelegenheid Berlaer wat eigendom van de gemeente Helmond is.
Er zouden foutieve omzetcijfers door Hans Donkers en Harrie Craenen, de vorige exploitanten aan de nieuwe huurders  zijn verstrekt.
De nieuwe huurders, het echtpaar Betgem-Van der Spuij, van het restaurant Berlaer in het stadspark van Helmond beschuldigen ex-burgemeester Jacobs dat deze van de foutieve omzetcijfers op de hoogte zou zijn. Mevrouw Betgem destijds werkzaam bij de gemeente Helmond kreeg wegens het doen van de aanklacht haar ontslag.
Het restaurant Berlaer is inmiddels al enige tijd gesloten omdat het echtpaar Betgem niet aan hun financiële verplichtingen zou voldoen.
Het gerechtshof in Den Bosch bekijkt alsnog of burgemeester Jacobs  vervolgd moet worden voor valsheid in geschrifte. Een half jaar geleden werd de aanklacht tegen Jacobs door het OM zonder personen te horen terzijde gelegd. Fons Jacobs was vandaag niet aanwezig op de zitting en was ook niet berijkbaar voor commentaar.
Poortgebouw park

Klik op de foto van Berlaer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: