Prinzenhof en oppluslabel

Ik heb op mijn weblog al eens eerder melding gemaakt van verkeerde keuzes die Woningbouwcorporatie Woonpartners gemaakt heeft in het laten opplussen van de appartementen op Prinzenhof. Ik heb er destijds ook nog de nodige publiciteit mee gekregen door een aantal artikelen in het Eindhovens Dagblad.
De wethouder moest dit label zelfs komen onthullen met feestelijk vertoon.
Later heeft Woonpartners toegegeven dat er inderdaad verkeerde keuzes gemaakt waren en dat er teveel gekeken was naar de eisen om dit label te kunnen behalen.

Het oppluslabel zou betekenen dat de woningen nu levensloop bestendig zijn.
Niets is echter minder waar want als je de pech hebt om een scootmobiel nodig te hebben zijn er op Prinzenhof geen voldoende stallingsplaatsen, want deze mogen niet in meer in de hallen staan, behoudens voor die mensen waarvan dit gedoogd wordt.
Men wordt zo gedwongen om te gaan verhuizen omdat Woonpartners pas op termijn gaat kijken naar mogelijke oplossingen en op geen enkele andere wijze medewerking wil verlenen in het oplossen van knelpunten. De uitleg die zij daarvoor geven rammelt aan alle kanten zodat er voor de betrokken mensen alleen maar weer een gang naar de Gezamelijke Geschillen Advies Commissie overblijft en ook weer de plaatselijke media moet inschakelen om dit probleem breed onder de aandacht te brengen.
Dit alles krijgt dus nog een vervolg wat ik nauwlettend zal blijven volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: