Omroep Helmond en UPC

Sinds korte tijd overgestapt naar UPC en ik heb een totaal pakket, Digitale Radio/Tv, internet 50 MB, en vaste telefoon. Zelf alles aangesloten zonder noemenswaardige problemen. Alleen UPC hield zich niet aan de gemaakte afspraken.
Wij hadden gekozen voor het meenemen van het eigen nummer en alles leek goed geregeld, alleen zijn wij bijna 2 dagen niet telefonisch berijkbaar geweest wegens gebrek aan technische capaciteit bij UPC bij het omzetten van het telefoonnummer.

Omroep Helmond ging afgelopen weekend digitaal maar helaas is ons appartement voorzien van een verouderde wandcontactdoos dat wij daardoor naast Omroep Helmond ook Brabant 10 niet kunnen ontvangen. Na contact met UPC blijkt dat dit voor eigen rekening gaat komen. Diat er sommige zenders mogelijk niet te ontvangen zijn heb ik nergens kunnen lezen en er is ook niet door UPC voor gewaarschuwd.
Analoog kijken is ook geen optie want het is niet te doen om steeds enige kabels te moeten verwisselen. Kortom dit geeft de burger geen moed om zo een start te maken met UPC. Alleen zit je er jammer genoeg voor 1 jaar aan vast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: