Burgemeester Jacobs leert het nooit

Vrijdag de 13e presenteerde B & W van Helmond een nieuwe discussienotitie met betrekking tot het coffeeshop beleid de komende jaren in Helmond.
Wethouder Frans Stienen moest burgemeester Fons Jacobs direct weer tot de orde roepen toen deze stelde het eens te zijn met de aanbeveling in deze notitie van de Politie dat er in Helmond 2 of meer coffeeshops noodzakelijk zijn.

Bij de vestiging van de laatste en 2e coffeeshop Carpe Diem is de burgemeester in mijn ogen in de fout gegaan door zoveel druk op de gemeenteraad uit te oefenen dat deze niet tegen zijn beleid durfde in te gaan. Zwakke opstelling van de raad destijds!

In tegenstelling tot Carpe Diem moeten de nieuwe coffeeshops nu wel aan de rand van de stad gevestigd worden in verband met beter toezicht mogelijkheden en meer veiligheid. Coffeeshop Bonne Ville in de Wolfstraat moet voor 1 januari 2014 daar verdwenen zijn en eigenaar Patrick van de Pol zegt hier graag aan mee te werken.

Een ezel stoot zich niet 3 keer aan dezelfde steen dus ik hoop dat deze keer de gemeenteraad zich zelfstandig kan uitspreken zonder de bemoeienissen en enige druk van burgemeester Fons Jacobs die naar ik aanneem toch gaat verhuizen uit Helmond.

Klik op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: