Vervolg ventilatiesystemen op Prinzenhof

Daar het mij zo overkomt dat de bewoners van Prinzenhof aan de Ameidewal niet geheel serieus genomen worden heb ik weer een stap gezet om ons probleem wat meer bekendheid te geven om zodoende wat druk op de ketel te krijgen.

Morgen zaterdag 7 januari wordt er in een artikel in het ED aandacht geschonken aan de problemen die de bewoners ondervinden met het ventilatiesysteem in hun appartement. Het is jammer dat dit op deze manier moet gebeuren maar na jaren van melden en aandacht vragen wordt het nu tijd voor actie.

Ik wil in ieder geval niet mede schuldig zijn als er bij een volgende calimiteit wel slachtoffers gaan vallen. De GGD heeft toegezegd ook contact op te nemen met Woonpartners maar heeft al te kennen gegeven niets te kunnen afdwingen.

Met de rol van Woonpartners heb ik wel de nodige moeite. Enige tijd terug moesten de huurders al hun persoonlijke spullen uit de hallen verwijderen zoals gordijnen, schilderijen e.d. in het kader van de brandveiligheid. (Woonpartners liet echter hun eigen vloerbedekking liggen)
Bij het verwerven van het oppluslabel werden er ook enige onzinnige veranderingen doorgevoerd, tegen de uitdrukkelijke wil van de bewoners, omdat dit de veiligheid ten goede zou komen.
Als men de veiligheid van de bewoners dan zo hoog in het vaandel heeft staan begrijp ik de halsstarrigheid niet waarmee men de vervanging van het ventilatiesysteem niet wil uitvoeren wat eerder wel was toegezegd.

Ik begrijp het eigenlijk wel namelijk het is gewoon een ordinaire geldkwestie.
Het behalen van het oppluslabel heeft het nodige geld gekost en, wat later is toegegeven door de corporatie, heeft men daarin verkeerde keuzes gemaakt.

In ieder geval kan ik weer melden dat het een en ander een vervolg zal krijgen ook wat betreft het oproepen, of niet oproepen, aan bewoners om ramen en deuren te sluiten.

 

 

 

wel verdrietig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: