Gemeente Helmond laat het (weer) afweten

In 2008 werd er begonnen met de verbouwing van de Ameideflat en verdween het park om plaats te maken voor containers en opslag van bouwmaterialen. Dit zonder voorafgaande kennisgeving aan de omwonenden.
Na hierover aan de bel te hebben getrokken volgde er excuses en werd er beloofd dat het parkje in de oude staat hersteld zou worden.

Toen de verbouwing klaar was en de containers waren verdwenen bleef het een open kale vlakte en bij navraag bleek dat er gedeeltelijk en tijdelijk parkeerplaatsen zouden komen. Omdat wederom de bewoners niet waren ingelicht zou er een artikel in de pers verschijnen. Er is nooit iets verschenen en men is zonder kennisgeving begonnen met het aanleggen van parkeerplaatsen.

De parkeerplaatsen (invaliden) zijn er inmiddels al weer enige tijd maar met het terugplaatsen van bomen en groen is nog steeds geen begin gemaakt. Na enige dagen van droog weer met wat wind is de omgeving veranderd in een zandvlakte. Als het dan weer wat regent wordt het een modderboel.
Omdat het onduidelijk is dat het hier om invalidenparkeerplaatsen gaat wordt er maar lukraak geparkeerd.
Omdat er nog steeds geen borden staan worden er ook geen bonnen uitgeschreven zoals het lijkt. 

Vraag aan de gemeente wanneer het nu eens wordt afgewerkt want het is alweer 1 jaar geleden dat de schutting met de containers verdwenen zijn? De omwonenden bewoners zijn na ruim 2,5 jaar rotzooi voor hun deur het eindelijk zat.

Voor kaalslag SchuttingklaarParkeerplaatsen  Zandvlakte   Zand en slijk

Klik op de foto's.

 

One thought on “Gemeente Helmond laat het (weer) afweten

  1. Het is het Havenplein niet ???Het is de binnestad !!. .Ik vind het triest voor de mensen die daar wonen .Hebben die de afgelopen jaren niet genoeg ellende meegemaakt ???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: