Feestelijke heropening van Prinzenhof

Gisteren hebben de bewoners van Prinzenhof aan de Ameidewal van Woonpartners een brief ontvangen om samen het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden te vieren in een apart te plaatsen feesttent op donderdag 14 oktober van 11.00 tot 12.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt Woonpartners voor Prinzenhof als eerste woongebouw van Helmond het SKO label uitgereikt. Ger de Wilde en wethouder Stienen zullen samen met de bewonerscommissie de officixc3xable heropening verrichten.

Het SKO label is bedoeld dat de seniorenbewoners veiliger een aangenaam kunnen blijven wonen.
De uitgevoerde werkzaamheden zijn echter bij lange na niet naar de wensen van de bewoners uitgevoerd en de situatie is niet op alle plaatsen veiliger en aangenamer geworden.

De toegang naar de bergingen van het complex is niet meegenomen in de werkzaamheden en is voor oudere bewoners nog steeds onveilig.
De brievenbussen van gebouw Noord zijn tegen de wil van alle bewoners in de openlucht gehangen zodat er in de winter als het gesneeuwd of gevroren heeft weer een onveilige situatie ontstaat.
De geplaatste seniorensloten zorgen voor pijnlijke handen en aan de binnenzijde is het schilderwerk niet bijgewerkt.
De vloer bij de drempels aan de voordeuren is verhoogd met ongeveer 1 centimeter. Bij de balkondeuren heeft men niets gedaan terwijl daar het verschil zo'n 15 centimeter bedraagt.
Voor de stalling van scootmobielen heeft men ook nog geen oplossing gevonden zodat mensen die daar gebruik van gaan moeten maken gedwongen worden om te gaan verhuizen.
De geschilderde voordeuren blijven nog steeds plakken aan de deurrubbers en zo kan ik nog de nodige gebreken en ongemakken meer opnoemen.

Voor mij als bewoner zeker dus geen reden om feest te vieren zeker zoals ik het ervaren heb hoe er met de inspraak van de bewoners wordt omgegaan. Zowel Woonpartners als het SKO hebben zelfs nog niet het fatsoen om te reageren op de ingestuurde brieven maar naar de buitenwereld schept men een beeld dat men alles heel goed voor elkaar heeft wat in de praktijk dus zwaar tegenvalt.
Trap bergingen Ameidewal Prh
Klik op de foto's.
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: