Opening 2e coffeeshop in Helmond

Gisteren hebben alle omwonenden van de 2e coffeeshop Carpe Diem aan de Noord Koninginnewal een brief van de gemeente Helmond ontvangen waarin staat dat de burgemeester op 29 april 2010 de vergunning verleend heeft en dat de zaak op vrijdag 2 juli geopend wordt.
Tevens wordt er uitleg gegeven rond het toezicht beleid door de Stadswacht en Politie.

Enige dagen geleden stond er een groot artikel in het ED waarin sprake was dat in veel gevallen het coffeeshop gebeuren aan de achterdeur gerangschikt kon worden onder de noemer criminele organisatie. Het wit wassen van geld, het opkopen van bouwgronden tot hele straten aan toe maakte dat de gemeenten tot samenwerken werden gedwongen.
Ook het aannemen van steekpenningen door ambtenaren zou al veelvuldig voorkomen volgens de politie maar is nog niet naar buiten gebracht.

Verder stond er een ingezonden brief in over het ontbreken van de Eindhovense en Helmondse burgemeester op de veteranendag in Helmond.
Beide burgemeesters waren op werkbezoek in Zuid Afrika (maar ik zelf denk meer aan een snoepreisje naar de wereldkampioenschappen voetbal).Dit terwijl beide gemeenten drastisch moeten bezuinigen op hun uitgaven.

Dit rijmt niet met elkaar of zouden de burgemeesters dit uit eigen zak betalen of nog erger zouden ze een goede sponsor hebben gevonden? Ik weet het niet maar diegene die het wel weet mag het zeggen.

Klik hier onder op de ontvangen brief.
Vergunning coffeeshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: