Parkeerproblemen in Helmond Centrum

Enige weken terug een brief ontvangen van de gemeente Helmond waarin melding werd gemaakt van niet meer gebruik kunnen maken van de parkeerplaatsen aan de Kluisstraat Noord wegens het begin van de bouw Koninginnehof.

Gevraagd werd om gebruik te gaan maken van de parkeerplaatsen aan de Kluisstraat Zuid en de overige in het gebied aangewezen parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een luchtfoto van de parkeerplaatsen waar het op betrekking had werd meegestuurd. Op deze foto stond geen parkeerterrein Ameidewal.

Nu doet zich het probleem voor dat enige mensen met een vergunning voor de Kluisstraat hun auto komen parkeren op de plaats voor vergunninghouders Ameidewal. Dit is het terreintje waar voornamelijk auto's staan van de bewoners van Prinzenhof en waar alle plaatsen al bezet waren. Deze bewoners ervaren nu dus regelmatig dat "hun" terrein vol staat en zo gedwongen worden te parkeren in de Kluisstraat Zuid waar plaatsen te over zijn. Dit is een ongewenste situatie en dit brengt zodoende een heel circus op gang.

Gisteren de gemeente gebeld, want in de brief stond een naam vermeld die bij vragen of opmerkingen de contact persoon was, maar helaas zat deze beambte niet achter zijn bureau en werd mij beloofd dat hij terug zou bellen. Tevens heb ik vorige week de Wijkraad Centrum al aandacht voor dit probleem gevraagd.

Foto 1 vervallen parkeerterrein Kluisstraat Noord, foto 2 parkeerterrein Kluisstraat Zuid met veel lege plaatsen en foto 3 het volle parkeerterrein Ameidewal (Prinzenhof).

Kluisstraat onttrokken parkeerterrein Kluisstraat vrije plaatsen Parkeerterrein Prinzenhof Klik op de foto's.

 
   

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s