Kapotte lift zorgt voor overlast senioren

Een kapotte lift in de Tasmanflat in Helmond heeft maandag voor veel overlast gezorgd.Rond 10.00 uur ging de enige lift in de flat in de Tasmanstraat kapot.

Bewoners, hoofdzakelijk oudere mensen met gebreken, konden hun woning slecht of niet meer bereiken. Zo moesten terminale kankerpatixc3xabnten via de trap 5 verdiepingen naar beneden en boven gedragen worden. Andere bewoners zochten onderdak bij familie of een zorginstelling.

Rond 21.00 uur was het euvel verholpen. "Dat heeft te lang geduurd", aldus een woordvoerder van Woonpartners. "Wij maken voor zulke reparaties gebruik van speciale, gecertificeerde bedrijven die in dit geval niet snel genoeg ter plekke waren."

Dit artikel  stond direct nadat de lift weer op gang was gebracht op de website van het Eindhovens Dagblad.
Ik kan mij niets anders voorstellen dat dit bericht door de boze bewoners is doorgespeeld naar het ED en dat er nog meer onvrede achter schuil gaat richting corporatie.

In het gebouw waar ik woon en ook in het daarnaast liggende kampen we al ruim 2 jaar met liftstoringen die al meerdere malen gemeld zijn aan de corporatie.
Helaas zijn deze problemen door die gecertificeerde bedrijven tot op dit moment niet op te lossen zoals het lijkt.

Maar mijn insteek is dat het toch niet zo zou moeten zijn dat het Eindhovens Dagblad een rol moet spelen in het oplossen van de zaken die niet goed verlopen binnen een corporatie, wat nu wel weer aan de orde is.

Lift Klik op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: