Klankbordgroep Helmond Centrum

Gisteravond naar de Klankbordgroepvergadering van Helmond Centrum geweest.
Door de promotie van ex-wethouder Yeyden naar de deelgemeente Feijenoord in Rotterdam had wethouder Frans Stienen  de eer om deze vergadering te mogen voorzitten.
Ik heb van deze vergadering gebruik gemaakt om  mijn hart nogmaals te luchten over de gevolgde procedure, de gedane toezeggingen door de politiek en de rol van Burgemeester Jacobs en de uiteindelijke uitkomst wat betreft de komst van een 2e coffeeshop.
Ik weet niet wat we als bewoners nog meer hadden kunnen doen maar dat het voor mij het onbegrijpelijk was dat ondanks alle protesten van de bewoners en allerlei instanties die het niet zagen zitten de coffeeshop in dezen er toch komt.
Naar mijn mening is het mede daarom dat de mensen niet meer gaan stemmen omdat ze net als ik zwaar teleurgesteld zijn in de politiek.
Het enigste pluspunt van de avond kreeg ik te horen na afloop van de vergadering van de directeur van Woningbouwvereniging Volksbelang Johan Flemminks Smid die zei dat Volksbelang niet zal nalaten om al wat in hun vermogen ligt te doen om de komst van deze coffeeshop tegen te houden.
Klbordgr1 Klbordgr2 Klik op de foto’s.

2 gedachten over “Klankbordgroep Helmond Centrum

  1. Is die man op de tweede foto aan het uitleggen hoe lang de neus van Jacobs is geworden door al die leugens die hij heeft verteld over de komst van de coffeeshop?

  2. Dag Peter,

    Ik vind dat jij gisterenavond een sterke en goede boodschap had richting de gemeente en politiek van Helmond.

    Je hebt dat goed gezegd,

    groeten,
    Angelique Raaijmakers- v.d. Pol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: