Hier gaat het werkelijk om

Vorige week is de boodschappendienst in Helmond, die door Angelique Raaymakers van het CDA was opgezet, opgeheven omdat de weersomstandigheden weer van dien aard waren dat de ouderen en andere hulpbehoevenden weer zelf hun boodschappen konden doen omdat alle sneeuw en ijs was verdwenen.

Vorige Hh1 nacht was er weer de nodige sneeuw gevallen en werden de mensen weer verrast met de nodige centimeters sneeuw en ijs op hun trottoir.

Wat schetste mijn verbazing toen ik gisteren naar buiten keek en ik Henriette Verouden en Henk de Leest van Helder Helmond zag die aan het sneeuwruimen waren op de Ameidewal. Spontaan in actie gekomen omdat ze dachten als het vorige keer nodig was om daar op te ruimen dan is het nu ook nog van toepassing.

Deze keer geen persberichten en een peleton aan fotografen en de nodige TV camera’s toen Jos Boetzkes 2 vierkante meter sneeuwvrij kwam maken. Dit alles volgens mij om ook eens een keer positief in het nieuws te kunnen komen dacht hij. Maar de meeste mensen hadden het wel in de gaten dat het bij hem slechts ging om wat stemmen te winnen.

Gelukkig had ik wel mijn camera bij de hand om die actie vast te leggen die als doel had om de mensen werkelijk te helpen gezien het grote aantal vierkante meters dat deze 2 kanjers sneeuwvrij hebben gemaakt. Namens de bewoners bedankt voor jullie hulp en inzet.

Hh3Hh4 Klik op de foto’s.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hier gaat het werkelijk om

  1. Frans zegt:

    Waarom krijg ik nu zo’n misselijkmakend gevoel in mijn buik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s