0 gedachten over “Great ass of dikke kont

 1. Ze zeggen toch altijd lekker dik?
  Mijn dijbenen zijn ook erg vol,maar het zit mij goed hoor.
  Heb een vriend gehad die vond het heerlijk.
  En zolang ik niet al te veel last er van krijg als ik loop vind ik het best.

 2. Zo is dat Agnes!
  Inderdaad lekker dik. Ik ben ook zo’n kerel, er gaat niets boven een mooie volle dame
  met volle dijbenen en billen!
  Je hebt er alvast een fan bij 😉

  X Mike

 3. Nou Mike,ik ben blij dat je er ook zo over denkt.
  Al moet ik zeggen dat ik er niet veel voordelen aan ondervind.
  Met wat warmer weer schuren mijn dijen behoorlijk langs elkaar,en zeker met een rok loopt dat niet zo lekker.Maar in de winter heb ik er weer voordeel van omdat het dan lekker warm is.Ook op het strand in bikini,denk ik wel eens bij me zelf van,,wat een puddingbenen!,,Ik zie er vaak mannen naar kijken,of dat positief of negatief is weet ik niet hihi.Maar in het water heb ik er ook weer geen last van dus,het is mij goed zo hoor.Ik hou van lekker eten dus zullen mijn dijen voorlopig wel kunnen blijven schudden.

 4. Hi Agnes,

  haha je bent echt een dame naar mijn hart!
  Ik kijk op het strand ook altijd naar dames met zulke (pudding) benen, vind het erg sexy!
  Ben blij dat je er niet zo’n probleem mee hebt.
  Ben erg benieuwd naar je, zou je graag beter willen leren kennen.
  Misschien kan je me eens mailen op; goudrenet2001@yahoo.co.uk.

  X Mike

 5. Hoi Mike.
  Vind het wel opvallend en leuk dat je er zo open voor uitkomt dat je dames met vollere benen mooi vind om te zien.Vind het ook goed van je dat je het woord (pudding) zo overneemt.Mannen vinden dat woord vaak niet passen,maar ik vind dat zelf juist een passend vergelijk.Het ziet er gewoon zo uit,en zo voeld het ook aan in die dijen vind ik.Ik kan van de meeste mannen geen hoogte krijgen wat dat betreft.Ik zie ze vaak naar me benen kijken,maar of ze dat dan doen uit bewondering weet ik niet.Als ik in me bikini loop vind ik het vaak best wel genant.Probeer dan wat langzamer te lopen,zodat me dijen minder schudden als er iemand naar kijkt.Maar heb niet zo het gevoel dat het daar door minder word met dat schudden.Daarvoor zitten ze toch gewoon te vol denk ik.Misschien stuur ik je nog eens een mailtje.
  Groetjes Agnes.

 6. Hi Agnes,

  leuk dat je weer reageert!
  nee hoor, ik schaam me er absoluut niet voor dat ik van zulke dames houd!
  sterker nog, ik houd van puddingbenen maar ook van dikke volle billen (liefst met putjes en lekker schuddend ook…haha)
  Ben blij dat je zegt dat je lekker in je bikini loopt, volgens mij heb je een heel mooi lichaam en hoef je niets te verbergen! Veel mannen zeggen dat ze alleen maar slanke dennetjes willen, maar stiekem houden ze dan b.v. wel van vrouwen met mooie volle dijen.
  Hoop weer iets van je te horen!
  Zou leuk zijn een mail 😉
  X Mike

 7. Hallo Agnes
  Ik vind dames als jou echt adembenemend mooi. Ik ben een redelijk goed uitziende donkere jongenman en heb geen moeite om slanke dames aan de haak te slaan, maar dames als jou Agnes zijn echt onberijkbaar voor mij en kan ik alleen maar van dromen. Ik zou dolgraag ooit eens een keer met zo’n weelderige volle dame als jou willen zijn.Tuurlijk zullen er mensen zijn die jou niet mooi vinden omdat je stevig bent, maar dat is ook bij mij er zijn een hoop vrouwen die niet op negers vallen maar even zoveel vrouwen vdie daar juist wel op vallen. En zo is het ook met jou . Ik sla op het strand alle maatjes 36 meteen over en raak helemaal in exstage als ik een dame met schuddende dikke benen/billen voorbij zie lopen. Maar die vrouwen denken vaak dat ik kijk omdat ik het afkeur. Want die kunnen zich totaal niet voorstellen dat een slanke man als ik helemaal in katzwijm val voor hun. En daarom is het verrekt moeilijk voor mij om met zulke dames in kontact te treden. ik ben het volledig met Mike eens en geloof mij ik en Mike zijn niet de enige mannen er zijn er een heleboel maar die durven er gewoon niet voor uit te komen. neger88@hotmail.com

 8. Ik ben inmiddels 64, en heb zo lang als ik me kan herinneren van volle vrouwen gehouden. Ik kijk graag naar ze en in de stad wandel, verander ik mijn doel om een tijdje achter ze aan te lopen. Vooral een dikke wiegende kont en flinke dijen vind ik zaaaalig.
  Terwijl zogenaamd slanke vrouwen mij helemaal niets doen. Dus dikke meisjes en dames zet je zorgen opzij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: