Kasteel van Sinterklaas 7

Een nieuw record deze week wat betreft het tijdstip van aankomst bij de kassa.
Vanmorgen om 7.30 uur, het was nog donker, was het onderstaande familie uit Oisterwijk die zich als eerste deed melden terwijl de kassa pas om 9.00 uur opengaat.
Deze familie had vrijdagmiddag rond 13.00 uur het bordje UITVERKOCHT, zie foto ondder, aangetroffen bij de kassa en om geen enkel risico te lopen vandaag dus wat eerder gekomen.
Ook mijn hond staat elke dag weer opnieuw te springen als hij ziet dat ik bezig ben met mijn spullen te verzamelen voor weer een avond en nacht bewaking van het Kasteel van Sinterklaas.
Op onderstaande foto staat hij met Zwarte Piet wie zijn naam ik niet weet maar misschien is het wel Krabbedoelie als ik het mij nog goed herrinner van vroeger.
Vroegevogels Klik op de foto’s.

Elmouitverkocht

Zwpietelmo_1

0 gedachten over “Kasteel van Sinterklaas 7

  1. dt “vroeger” is al ook weer even geleden natuurlijk.. !! ook even geleden is het dat jullie zaterdagmiddag mee konden trainen.. het is zo stil in het bos !! maar ja, jullie hebben nu gewichter zaken aan het hoofd..bewaking van ht kasteel van sinterklaas is natuurlijk ook niet voor iedereen weggelegd..succes met deze top/b job..we komen wel weer een keertje bijbuurten..jansen

  2. elmo..elmo..wat leuk dat ik je zie…ik mis je wel hoor, als ik langs je lege paal loop en geen luide groet van je hoor….maar nu heb ik je dan toch nog effe gezien….tot zaterdag..jippieeee….donja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: