Kasteel van Sinterklaas 5

Ook gisteren moest weer vroeg in de middag het bordje uitverkocht op de kassa.
Dit was wel enigszins te verwachten omdat de woensdag en de zaterdag met de zondag wanneer er geen school is meestal de meeste bezoekers komen.
Een belangrijke schakel in het gebeuren in het Kasteel van Sinterklaas is het ROC Ter Aa in Helmond.
Deze leveren elk jaar een behoorlijk aantal van de ruim 400 vrijwilligers die er nodig zijn om alles soepel te kunnen laten verlopen.
Ook deze leerlingen hebben veel plezier en voldoening met alles wat ze doen om het voor iedere bezoeker een onvergetelijke dag te laten zijn.
Klik op de foto van Sint en Piet met docent Harold Meulendijks de regelateur van het ROC Ter Aa.
Sintroc               

0 gedachten over “Kasteel van Sinterklaas 5

 1. Wij zijn gisterenochtend op tijd (09.00 uur) uit het Land van Maas en Waal vertrokken om het kasteel een keer te zien, met 8 neefjes en nichtjes.

  Hoewel het voor de kinderen tijdens de bijna 3 uur durende wachtrij, ondanks de gezellige pieten en goed verwarmde ruimte haast niet voor te stellen was, vonden ze het allemaal achteraf zeker de moeite waard ! Het is opvallend hoe ontzettend goed en strak e.e.a. georganiseerd is, zonder dat dit de vreugde en het enthousiasme vermindert.

  Het is duidelijk dat hier echt alles in het werk gesteld is om een zo groot mogelijk aantal kinderen een zo leuk mogelijke bezichtiging te gunnen !

  Alles is ook echt ontzettend mooi en professioneel aangekleed !

  Onze dank dan ook naar al de ruim 400 vrijwilligers !

 2. @Fam. Diels-de Vaak: Van de mensen die binnen zijn geweest hebben we nog geen enkele negatieve reactie gehoord. Het is toch ook uniek de combinatie van locatie en aankleding. Het enige minder positieve is inderdaad de lange wachtijen en het bordje uitverkocht.
  Hier is door de TU Eindhoven onderzoek naar verricht maar de manier waarop het nu gebeurd is niet voor verbetering vatbaar. Waar het wel goed op de minuut is in te plannen zijn de bezoekers van de scholen op de morgens en die komen ook voortaan uit heel Nederland.
  De vrijwilligers doen het voor al die blije gezichten en reacties zoals die van U. Ik zal het overbrengen en u ook bedankt voor uw bezoek aan het kasteel en mijn weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: