Geld over de balk gooien

In maart 2005 heeft men het grootste deel van de oude MEAO aan het Nieuwveld afgebroken.
Klik maar eens op de bovenste foto dan ziet u nog een gedeelte van de toenmalige MEAO.
MeaoVorige week heeft men het inmiddels hoog opgegroeide onkruid verwijderd en een bord geplaatst.De wethouder heeft hier aan de kinderen van de huidige basisscholen de Paardebloem en de Leonardus, van de vestigingen aan de Wethouder Ebbenlaan en de Abdijlaan, verteld dat er in 2009 een grote nieuwe school komt voor hun. Klik op de middelste foto voor het bord en de locatie.
BrEen honderdtal meters naar achter maakt het Knippenbergcollege gebruik van een aantal noodlokalen die nu weer verplaatst zijn in verband met een verdere uitbreiding van deze school.Klik op de onderste foto van de verplaatste noodlokalen.Noodlok

Mijn idee zou zijn geweest om de leerlingen van het Knippenbergcollege zolang hun nieuwbouw niet klaar is in de nu afgebroken MEAO ondergebracht te hebben. Nu ligt er enige jaren een lelijke open vlakte die in de kortst mogelijke tijd weer dichtgroeit met onkruid en men had de onkosten van die noodlokalen niet hoeven te maken. Maar ja de gemeentelijke plannenmakers en de schooldirecties hoeven dit niet uit eigen zak te betalen.  Dat zal u nu wel duidelijk zijn.

0 gedachten over “Geld over de balk gooien

  1. ongelofelijk dat dit kan, maar een simpele oplossing is vaak niet op het denkniveau van de bestuurders. nu is er wel een mooi veld voor de handen ontstaan ? of is dat ook niet de bedoeling?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: