Het kasteel van Sinterklaas.

Zonder kaartje geen toegang.
Trouwens met kaartje ook niet, gezien het tijdstip.

Advertentie

0 gedachten over “Het kasteel van Sinterklaas.

 1. Ik heb gehoord (en ook gezien) dat het behoorlijk druk is overdag. Maar het is dus nog niet zo dat de fans ’s avonds al voor de deur liggen om een glimp van een zwart Piet of zelfs Sinterklaas op te vangen als ze op het punt staan om uit te rijden.

 2. Sjakie: Nee dit is niet de hond van Sinterklaas al zou hij dat wel willen.

  @J.E. Mulder: Inderdaad Sinterklaas heeft een paard.
  Als jij in Helmond was komen kijken had je geweten dat het paard in de stal links op de foto staat. Overigens de hond is wel net zo sterk als het paard al zul je dat wel niet willen geloven. Hij zit wel niet zo vaak op het dak.

  Ad: Inderdaad het is zo druk dat al heel veel scholen en andere toeschouwers het woordje nee hebben moeten horen. Mijn advies vroeg in de middag er bij zijn anders hangt er het bord uitverkocht.

 3. @Peter W,
  Weet jij toevallig of de Kerstman nu ook interesse heeft getoond, in een verblijf in het Helmondse kasteel, nu blijkt dat het verblijf van Sinterklaas een groot succes is.

  Ben je PP van Meerwijk nog tegen gekomen. 😉

 4. @Porcupine (a.k.a.Noud): Ja dat is minne maat him self.
  Wel niet zo’n mooie foto maar in een van mijn allereeste logs staat hij er een stuk beter op.

  Ad: Ik heb PP al enige keren gesproken en heb ook de weblog aangehaald. Van de Kerstman is nog niets vernomen. Wel dat Sinterklaas de komende jaren terug blijft komen in het kasteel. Zo goed heeft hij het naar zijn zin.

 5. @Peter W
  Hoe was de reactie van PP? Zeker nog steeds druk, druk, druk. Ik heb eigenlijk liever dat hij via mij de vragen aanlevert, dan snijdt het mes namelijk aan twee kanten. 8)

  Als ik trouwens de beschikking kreeg over een kasteel om te logeren en het werd nog voor me betaald ook dan zou ik ook proberen om jaarlijks terug te mogen komen. 😀

 6. Ad: Oh was jij dat. 1 keer heen en 1 keer terug.
  Ik heb je binnen zien kijken bij de kassa. Maar helaas op dat uur wordt er niets meer verkocht. Alleen als het de moeite waard is gratis aangeboden. 😕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: